Övertorp Lugnet, Ekedalen, TidaholmHoppas att den som köper detta har jättemycket pengar, tid och ork att renovera. Fint.

Övertorp Lugnet, Ekedalen, Tidaholm

Tomtarea: 3 364 m² tomt

Antal rum: 5 rum

Driftkostnad: 16 536 kr/år

Byggår: 1909

Utropspris: 150 000kr

Kommentar: Jordkällaren! Fint.

Idag om en månad åker jag till Aten. JAG?!? Ja. Kom helt oväntat som ett erbjudande på ett av mina jobb - utbildning, i Aten, gratis: resa och allt. Kul! Lite jobbigt att jag skall flyga så snart igen bara. Var precis till Island. Men vill åka så får stå ut och förhoppningsvis går allt bra.

Det jag ogillar med flygplan är typ allt: Dåligt för miljön, dåligt för mina öron (får superont av trycket) och så känns det bara dåligt i kroppen för tänker att vi människor inte är gjorda för att flyga... Så högt!

Återkommer till resan när det närmar sig eller har varit. Tills dess väntar mera hus och så måste jag skriva om Ben & Jerry's som nyligen kom ut med veganglass!

03.08.2017 kl. 23:52Hej, här postar jag bilder på gamla hus som jag hittar via hemnet.se och gillar. Ibland postar jag också inlägg om saker som jag tycker att är bra för att de är veganska, miljövänliga eller bara fina.

Milla 

KATEGORIER:

Fina saker

Miljövänliga saker

Veganska saker

-

Hus

Hus under 200 000 kr

Trähus

Tegelhus

1700-tals hus

1930-tals hus

1950-tals hus

1960-tals hus