Världens bästa deodorant

Minns jag rätt så var det sommaren 2012 som jag för första gången kom i kontakt med en saltsten - världens bästa deodorant - varför?

Jo, för att den är luktfri (ingen perfym). Innehåller inga tillsatsämnen. Miljövänlig. Snäll mot hyn. Billig och superdryg! (Till vänster på bild håller jag i den bit som finns kvar av en saltsten som jag köpte för 2,5 år sen. Till höger i bild är min nya saltsten som jag köpte för ett par dagar sen. För ca 100kr!). Det stenen gör är att den håller lukten av svett borta medan en svettas som vanligt. Är det fel att lukta svett? Nä, men luktar jag svett luktar jag jättemycket svett! Så är så glad för stenen. Har en använt en "vanlig deodorant" tar det ett tag för kroppen att vänja in saltstenen. Men sen är den toppen! 

Hur använder jag den?

Jag tvättar mig under armarna med tvål varje morgon, innan jag blöter stenen och stryker den i armhålan. Sen är jag fräsch hela dan!

Förra saltstenen som jag köpte kom utan förpackning och jag hade helst köpt min nya också utan förpackning. Men nu fanns det ingen saltsten utan förpackning i den enda butik som jag vet att säljer saltstenar i stan. Så det fick va. 

Ropen skalla - Saltsten till alla!

26.07.2017 kl. 17:03Hej, här postar jag bilder på gamla hus som jag hittar via hemnet.se och gillar. Ibland postar jag också inlägg om saker som jag tycker att är bra för att de är veganska, miljövänliga eller bara fina.

Milla 

KATEGORIER:

Fina saker

Miljövänliga saker

Veganska saker

-

Hus

Hus under 200 000 kr

Trähus

Tegelhus

1700-tals hus

1930-tals hus

1950-tals hus

1960-tals hus