Ben & Jerry's - Vegan!

09.08.2017 kl. 11:32

Trodde aldrig att jag skulle sitta i en soffa och trycka i mig en Ben & Jerry's glass. Men nu har det hänt.

Finns nog inte en vegan eller ett veganforum i Sverige som missat att Ben & Jerry's kom med tre veganska glassar förra veckan. Alla pratar om det och såklart har jag och N provat dem! Alla tre och ännu fler paket.

Har bara bild på två av dem dock. Den tredje glassen - P.B. & Cookies har jag inte på bild. Mycket för att den inte föll mig speciellt i smaken. Eller jag gillar men kan lika bra köpa en burk jordnötssmör och blanda ner i en vanlig soja/havre/risglass (billigare). För den smakade så mycket jordnötssmör! En väldigt maffig glass.

Chunky Monkey var första glassen vi smakade och absolut bästa tycker jag! Kan smälla i mig hela på en gång. Banan, valnötter och choklad. Valnötsbitarna kunde ha varit mindre men annars var den bara nomnomnom.

Chocolate fudge brownie var den sista av alla tre som vi provat. Första tuggan tyckte jag inte alls att den var särskilt god. Väldigt isig. Men sen kom brownie-bitarna. Mmmmmm-mmmm. Och nu älskar jag den glassen och den isiga chokladen! Nästan så att den går om Chunky Monky. Men bara nästan.

Finns en fjärde vegansmak med kaffe och karamellsmak? Men den har visst inte kommit till Sverige. Enligt Ben & Jerry's finska hemsida ser det inte ut som om den finns i Finland heller. Men hoppas den kommer!
 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:Hej, här postar jag bilder på gamla hus som jag hittar via hemnet.se och gillar. Ibland postar jag också inlägg om saker som jag tycker att är bra för att de är veganska, miljövänliga eller bara fina.

Milla 

KATEGORIER:

Fina saker

Miljövänliga saker

Veganska saker

-

Hus

Hus under 200 000 kr

Trähus

Tegelhus

1700-tals hus

1930-tals hus

1950-tals hus

1960-tals hus